Beboerinformasjon

Nyinnflyttede 

Når du skal flytte inn på Årvolltoppen ber vi deg sende mail til styret (styret@arvolltoppen.no) med følgende informasjon (merk mailen med fullt navn og leilighetsnummer):

 • E-mail adresse(r) til den/de i husstanden som skal motta informasjon 
 • Etternavn som skal stå på ringeklokken
 • Navn på postkasseskilt 
 • Meld fra dersom du ikke ønsker å motta ekstra filter ved årlig service av ventilasjonsanlegget 
 • Nummer på garasjeplass om du har dette
 • Nummer på bod

 

Bestilling av nøkler 

Dersom du ønsker å bestille opp flere nøkler, gjøres dette via vår forretningsfører Erling Wrangell i Enqvist Eiendomsdrift AS (wrangell@enqvist.no). Nøklene kan ikke kopieres hos låsesmed. 

 • Informer om nummeret på nøkkelen i mailen (eks. FX 0000/K0/0)

Pris pr. nøkkel: ca. 250,- + mva + frakt 

 

Bestilling av garasjeportåpner 

Bestill portåpner direkte fra Norport. Type: Entrematic Zen4 fjernkontroll. Pris ca. 820,-. Når du har mottatt portåpneren, send mail til styret for å få kodet den opp mot garasjeporten. 

Kontaktinfo:

norport.no / post@norport.no / tlf: 32 16 13 10

 

Bom

Bommen inn til sameiet skal til ENHVER TID VÆRE LUKKET OG LÅST. Bommen har systemlås, slik at samlige beboere har tilgang til bommen med egen nøkkel. Så lenge bommen er åpen må nøkkelen stå i låsen. Nøkkelen kan først fjernes igjen når bommen er lukket. Nødetatene har egen nøkkel (Oslonøkkkel) slik at de har tilgang ved behov. 

 

Nilan ventilasjonsanlegg 

Hver høst gjennomførers det service på ventilasjonsanlegget inkl. filterbytte. Styret setter opp tidspunkter. De som har bestilt ekstra filter (pollenfilter for filterbytte til våren) mottar da to filter ved servicen. Ekstra filter koster 710,- inkl. mva. Nilan anbefaler filterbytte 2 ganger i året, samt jevnlig rengjøring av filterne. 

Dersom du ønsker å avbestille ekstra filter, sender du mail til styret på styret@arvolltoppen.no. Dette må gjøres innen utgangen av september (ca. 1 mnd før servicen). 

 

Elbil 

Fakturering av strømmen til elbil-laderne skjer en gang i halvåret. Det har desverre vært noen problemer i å få avlest og sendt ut faktura, noe som har ført til at det ikke er sendt ut faktura på over en lengere periode. Styret jobber med å ordne opp i dette. 

Dersom du ikke har elbil-lader men ønsker å installere dette, kan du ta forbindelse med Strømmen EL-Installasjon AS (www.strommen-el.no) og Billader.no (http://www.billader.no/referanser/arvolltoppen/). De har installert anlegget for el-ladepunktene i garasjen. Strømmen el kobler opp alt av ledninger, mens Billader.no leverer ladeboksen og kobler opp boksen og måleren. Ladeboksen viser etter siste programvareoppdatering følgende tekst: "insert plug". Denne henviser kun til at laderen er klar til bruk og er ikke en feilmelding.

Avlesning av strømmåleren på den enkelte lader foregår eksternt hos billader.no. Forretningsfører får ut antall kwh brukt i perioden hvert halvår og fakturerer ut ifra dette. Utfyllende rapport på måleren/laderen kan kjøpes hos www.billader.no for 200,-. Husk da å informer om ditt garasjeplassnummer.

Meld også ifra til styret slik at styret og forretningsfører har oversikt over de ulike ladepunktene i garasjen. 

Det er IKKE tillatt å lade på vanlig stikkontakt i garasjen. 

 

Balkongflagg

Alle seksjoner i 2. etg og oppover må nytte styrets leverandør til montering av balkongflagg. Dette pga. likhet, sikkerhet og opprettholdelse av garanti på rekkverkene. Det er IKKE tillatt å montere eget flagg. Jf. Husordensreglene pkt. 3 og Vedtektene §14 er det ikke tillatt å endre balkonger og terrassers utseende uten forutgående godkjenning fra styret.

Ønsker du å etterbestille balkongflagg ta kontakt med Haneborg Gruppen AS v/Geir Kristensen 

geirkri@online.no 

Dersom du bor i 1. etasje kan du selv anskaffe flagg og montere ihht følgende bestemmelser:

 • Monter flagget på en naturlig plass i panelet mellom/ved siden av vinduene
 • Høyden på flaggfestet skal være 150cm opp fra bakken 
 • Flagget skal ha størrelse 90x65cm
 • Flaggstangen skal være i aluminium og ha lengden 150cm
 • Beboer er selv ansvarlig for at flagget monteres på en sikker måte

 

Balkonglamper 

Utelampene som mange har på balkongen sin heter "Metro Grafitt 4,5W 2700K". Borettslaget har ingen avtale med noen bestemt leverandør, så om man ønsker lampe på balkongen kan denne kjøpes på valgfritt utsalgssetd. 

 

JM 

Reklamasjonssaker på egen leilighet tas direkte med JM: kundeservice@jm.no. Styret behøver ikke informeres.
Reklamasjonssaker på fellesarealer sendes på mail til styret. 

 

Sprinkelanlegg

Dersom du utløser sprikelanlegget ved en feiltagelse og har behov for å stenge av vannet, gjør følgende:

1) Utløses sprinkelanlegget i din oppgang går du ned til garasjeanlegget. I taket ved inngangsdøren til din oppgang er det et skilt med stoppekran til sprinkelanlegg. Der finner du stoppekranen. Skru av kranen. Ta deretter forbindelse med styret.

2) Dersom du utløser sprinkelanlegget i garasjen ringer du styreleder på tlf. 91175346. Eller noen andre i styret. Styreleder eller en annen i styret vil da komme å hjelpe deg med å slå av hovedsystemet. Er ingen i styret hjemme, vil du få følgende informasjon. Først får du forklaring til hvor du kan finne en nøkkelboks. Deretter får du koden til nøkkelboksen. Du henter ut K2 nøkkelen i boksen og låser deg inn døren ved trappen utenfor oppgang 70. Der er hovedsystemet. Ved systemet henger det et laminert A4-ark med forklaring på hvordan systemet skrus av. Er du usikker, ring styret eller Honeywell AS for hjelp over telefon.

 

Platting

Å vedlikeholde plattingen er beboernes eget ansvar.

Alle plattinger i 1. etg skal behandles ihht følgende føringer:

Type behandling: Olje/terrasseolje

Farge: Blank/fargeløs

Info fra styret

Oslo - 16. Jan
-11 ºC

Siste nyheter

Nyhetsbrev desember 2020
Nyhetsbrev Årvolltoppen –...


GJESTEPARKERING - NYE SKILT
Som vi informerte om i forrige nyhetsbrev,...


Nyhetsbrev oktober 2020
Nyhetsbrev oktober 2020


Nyhetsbrev - juni 2020
Klikk deg videre på Les mer for...


Årvolltoppen trenger styremedlemmer
Sameiet mangler tre personer til styret...