Nyheter

På denne siden finner du sameiets nyhetsbrev og andre oppdateringer fra styret.

Nyhetsbrev - juni 2020

Klikk deg videre på Les mer for å lese mer om disse sakene: 

1. Sommerfest og barneteater

2. Fettvett

3. Hagegruppa informerer

4. JM-saker

1.  Sommerfest og barneteater

Lørdag 8. august blir det igjen barneteater med Campingkompaniet og sommerfest i sameiet. Hold av ettermiddagen og kvelden! Det blir først forestilling, så dekker vi opp bord ute og alle tar med seg middagen sin ut. Styret kommer tilbake med klokkeslett.

 

2. Fettvett

Våren 2020 har det ved 3 anledninger vært tette avløp i nr. 78 og 80. Østfold rør har vært her og spylt og filmet inni rør og funnet mye fett og matrester som blokkerer rørene.
 
Vi tror ikke at folk heller mer fett i rørene her på Årvolltoppen enn ellers i Oslo, men kombinasjonen av sub-optimalt røropplegg (skarpe vinkler, dårlig fall, kalde rør) og fett i avløpet gjør at vi har opplevd tett avløp opptil flere ganger allerede til tross for nytt bygg.
 
Styret jobber videre med å se på utbedring av rør, men vi ber samtidig beboere være ekstra påpasselige med å ikke skylle ned fett i avløpet. Kast heller matrester i dobbel grønn pose, tørk ut av stekepanner med tørkepapir, vask opp med mye varmt vann og rikelig med såpe. Ta en tur innom http://fettvett.no/ for å friske opp gode vaner på kjøkkenet. 

 

3. Hagegruppa informerer

Det står 4 kompostbeholdere til felles bruk mellom nr. 74 og 76. Netting-beholderen med lokk og sperreteip skal ikke brukes. I boksen lengst til høyre er det ferdig jord som beboere kan forsyne seg av i mindre mengder. Grovt hageavfall som kvister skal ikke legges i komposten, men leveres på hageavfallsmottak. Lekakuler hører ikke hjemme i komposten.
 
Dette kan kastes i komposten på Årvolltoppen:
• Gress
• Jord
• Blader
• Ugress
 
Kontaktperson for kompostbeholderne er Jenny Alvsåker.

 

4. JM-saker

Vi har blitt infomrert av JM om at vi ikke må sette opp inngangsdørene vha stein e.a. på bakken fordi det kan ødelegge den. Kraften som drar døren igjen virker på toppen av døren, og hvis motkraften virker nederst på døren kan det ødelegge døren.

 

Ellers så følger fortsatt styret opp sakene mot JM

 

Send gjerne inn forslag og komentarer på styret@arvolltoppen.no.

Info fra styret

Oslo - 18. Mai

10 ºC

Siste nyheter

Nyhetsbrev desember 2021
Nyhetsbrev Sameiet Årvolltoppen,...


Nyhetsbrev juli 2021
Nyhetsbrev Sameiet Årvolltoppen...


Nyhetsbrev april 2021
 


Nyhetsbrev februar 2021 - OG INFO OM NY INTERNETTAVTALE
Nyhetsbrev Årvolltoppen Sameie...


Nyhetsbrev desember 2020
Nyhetsbrev Årvolltoppen –...